This CHAPTER is about

your photographer

Hi, ik ben Natalja

Branding fotograaf 

Persoonlijk betekent fotografie heel veel voor mij. Niet alleen kan ik er helemaal in op gaan als ik mooie beelden mag creëren voor iemand anders, maar zelf vóór de camera staan heeft voor een enorme boost in mijn zelfvertrouwen gezorgd. Ik kijk nu met trots naar wie ik ben en waar ik sta in mijn leven.

De beelden herinneren mij eraan waarom ik ben gaan fotograferen en dat is namelijk omdat ik een intens gevoel van vreugde ervaar als ik met mijn camera op pad ben. Ik geniet en ik leef op dit moment! En nog mooier vind ik het dat ik met mijn fotografie andere vrouwen, zoals jij, een podium mag geven om te laten zien hoe mooi, krachtig en puur ze zijn.

Ik help vrouwen zichtbaar te zijn als de beste versie van zichzelf. 

Op mijn 24e was ik volledig burned-out
en heb ik mijn leven compleet omgegooid.

hoe ik tot mijn passie ben gekomen?

Jarenlang leefde ik namelijk mijn leven vanuit het ideaalbeeld dat ik als klein meisje had. Ik zou het pas echt voor elkaar hebben als ik een huis en een fulltime baan had. Want dat was waar ik voor werkte toch? Voor de buitenwereld had ik een fantastisch leven als jonge vrouw begin twintig, because I ticked all the boxes. Maar ondertussen deed ik een paar pijnlijke concessies.

Terwijl ik andere mensen tevreden hield, stelde ik mezelf enorm teleur. Stukje bij beetje raakte ik alles kwijt. M’n motivatie, de zin om dingen te ondernemen en misschien nog wel het meest belangrijke; mijn eigenwaarde.

Toen ik na een paar zware jaren het besef kreeg dat ik verantwoordelijk was voor mijn eigen geluk, besloot ik het roer volledig om te gooien. Ik besloot om niet langer meer te kiezen voor het perfecte plaatje, maar om echt te gaan leven en te genieten. Zouden andere mensen er iets van gaan vinden? Ja zeker! Ging mij dat tegenhouden? No way!

Ik zette mezelf en mijn eigen geluk op nummer één en startte mijn eigen bedrijf op: Chapter One Studio
was geboren!

Reminder: vier het leven en geniet!

Dingen die jij nog niet over mij wist...

  • Ik heb nooit geweten dat ik een eigen bedrijf wilde starten. Ik dacht altijd dat het niet voor mij was weggelegd.

  • Meestal ben ik de eerste die lacht om mijn eigen grappen.. 

  • Interieur heeft mij altijd geboeid en ik vind het heerlijk ontspannend om zelf dingen in huis aan te pakken. Ik verf dus liever mijn eigen muren dan dat ik dit laat doen door iemand anders. Iets met meer voldoening eruit halen! 

  • Onder de douche blèr ik het liefste mee op The Seventies. Op dit moment luister ik veel naar de Bee Gees, ABBA en Queen.fun facts

Ben jij klaar om jezelf te laten zien en uit je comfortzone te stappen? Wil jij een dag die helemaal om jou draait en waar we echt jou meest mooie zelf naar boven gaan halen? Laten we dan samen dit avontuur aan gaan en prachtige beelden creëren. 

JIJ BENT HET WAARD

lieve vrouw

empowering branding shoots

empowering lifestyle shoots