Hi, ik ben Natalja

Branding & lifestyle fotograaf 

Ik word ontzettend enthousiast van andere vrouwen die, net als ik, durven te kiezen voor hun eigen geluk en die hun dromen waarmaken. Vrouwen met een passie die trots zijn op wie ze zijn en wat ze tot dusver hebben bereikt in het leven. 


Persoonlijk betekent fotografie heel veel voor mij. Niet alleen kan ik er helemaal in op gaan als ik mooie beelden mag creëren voor iemand anders, maar zelf vóór de camera staan heeft voor een enorme boost in mijn zelfvertrouwen gezorgd. Ik kijk nu met trots naar wie ik ben en waar ik sta in mijn leven. Het herinnert mij aan waarom ik ben gaan fotograferen en dat is namelijk om andere vrouwen, net zoals jij, een podium te geven om zichtbaar te zijn als de krachtige vrouw die jij bent. Ik raak enthousiast als ik andere vrouwen die net zoals ik hun droom achterna zijn gegaan, mag helpen met fotografie.

Ik help vrouwen zichtbaar te zijn als de beste versie van zichzelf. 

Op mijn 24e kwam ik in een burn-out terecht en dit heeft mijn leven compleet veranderd.

waar ik dankbaar voor ben

Jarenlang leefde ik namelijk mijn leven vanuit het ideaalbeeld dat ik als klein meisje had. Ik zou het pas echt voor elkaar hebben als ik een huis en een fulltime baan had. Want dat was waar ik voor werkte toch? Voor de buitenwereld had ik een fantastisch leven als jonge vrouw begin twintig, because I ticked all the boxes. Maar ondertussen deed ik een paar pijnlijke concessies.

Terwijl ik andere mensen tevreden hield, stelde ik mezelf enorm teleur. Stukje bij beetje raakte ik alles kwijt. M’n motivatie, de zin om dingen te ondernemen en misschien nog wel het meest belangrijke; mijn eigenwaarde. Omdat mijn vuurtje zo was uitgedoofd, kwam er een moment dat ik besloot om niet langer meer te kiezen voor het perfecte plaatje, maar om echt te gaan leven en te genieten.

Chapter One Studio is het eerste hoofdstuk in mijn leven dat ik écht voor mezelf heb gekozen en mijn passie uitoefen. 

Reminder: Nothing is impossible if you're willing to work for it.

Dingen die jij nog niet over mij wist...

  • Ik heb nooit geweten dat ik een eigen bedrijf wilde starten. Ik dacht altijd dat het niet voor mij was weggelegd.

  • Meestal ben ik de eerste die lacht om mijn eigen grappen.

  • Ik ben een echte tempeh-queen (haha). Dit is overigens de naam die ik heb gekregen van mijn schoonfamilie. Sinds ik met mijn vriend samen ben heb ik de Indonesische keuken ontdekt en ben ik echt verslaafd geraakt aan tempeh. Ik doe het zelfs op mijn tosti als er nog wat leftover tempeh is. 

  • Interieur heeft mij altijd geboeid en ik vind het heerlijk ontspannend om zelf dingen in huis aan te pakken. Ik verf dus liever mijn eigen muren dan dat ik dit laat doen door iemand anders. Iets met meer voldoening eruit halen! 

  • Onder de douche blèr ik het liefste mee op The Seventies. Op dit moment luister ik veel naar de Bee Gees, ABBA en Queen.fun facts

Ben jij klaar om jezelf te laten zien en uit je comfortzone te stappen? Wil jij mooie beelden van jezelf ontvangen waar je trots op kan zijn en waarop jij volledig jezelf bent? Laten we dan samen dit avontuur aan gaan en prachtige beelden creëren. Ik gun het jou zo! 

JIJ BENT HET WAARD

lieve vrouw

empowering branding shoots

empowering lifestyle shoots

empowering branding & lifestyle fotografie
interieur & branding fotografie

chapter one studio