Ben jij enthousiast geworden over een van de fotoshoots en ben jij klaar om te boeken? Vul dan het contactformulier meteen in. 

Heb je een andere vraag? Lees dan eerst even de meestgestelde vragen door. Wellicht staat je vraag er al tussen! Zo niet, fill in the form en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

Contact

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op via de mail of telefoon.

Dankjewel voor je bericht!

Dat is helemaal niet nodig! Mijn shoot pakketten zijn zo samengesteld dat je van mij alle foto's ontvangt die door mijn selectie zijn gekomen. Je hebt dus geen keuzestress meer als het gaat om het uitkiezen van jouw foto's. Het werkt voor mij veel sneller als ik na de shoot meteen voor je aan de slag kan gaan met het bewerken van je beelden. Plus ik kan jou blij maken met nóg meer prachtige beelden van jezelf! Win-win!

Kan ik extra foto's bij bestellen?

Voorafgaand aan de fotoshoot hebben we een uitgebreide call waarin we jouw fotoshoot gaan vormgeven. Als je helder hebt wat je met de shoot wilt uitstralen en vastleggen, gaan we samen op zoek naar een locatie die hier naadloos op aansluit. Je staat er dus niet alleen voor! 

Welke locatie past bij mijn shoot?

  • Voorafgaand aan de shoot ontvang je van mij een styleguide waarin allerlei tips en inspiratie staat geschreven over het kiezen van de juiste outfit voor een fotoshoot. Uiteraard geef ik je zelf ook persoonlijk advies en kijk ik graag met je mee als je vragen hebt. 

  • Het is ook mogelijk om de hulp van een styliste erbij te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe zit het met kleding styling?

  • Ja, de pakketprijzen zijn allemaal exclusief reiskosten. Vanaf postcode 6042XG wordt 35 eurocent per kilometer in rekening gebracht. 

  • Bij een reistijd langer dan 1 uur wordt er €12,50 per uur extra in rekening gebracht (heen én terug).
     
  • Alle reiskosten worden achteraf gefactureerd.

Zijn de prijzen exclusief reiskosten?

meestgestelde vragen