THIS CHAPTER IS ABOUT

EMPOWERING lifestyle SHOOTS

what are the empowering shoots about?

Het omarmen van je vrouwelijkheid op de meest pure manier. 

DIT IS EEN ODE AAN JOU.

mooie vrouw,

Laten we het vrouw zijn vieren. We hebben een prachtig lichaam gekregen en soms onderschatten we nog wel eens hoe mooi het eigenlijk écht is. We focussen veel vaker op onze onzekerheden, en veel te weinig op het positieve.

Ook ik heb het gedurfd om een intiem portret van mezelf te laten schieten. En ondanks dat ik dacht dat ik het heel erg spannend zou vinden, vond ik het moment van de shoot juist ontzettend bevrijdend. Ik kan het op geen andere manier omschrijven. Ik voelde me echt even vrij!


Vrij van oordelen en de meningen van anderen. Ik kon echt even 'zijn' met mezelf. 

the empowering lifestyle shoots

introducing

SWIPE

Kracht, zachtheid en vrouwelijk. Dat is waar deze fotoshoot om draait. We maken intieme portretten en sfeervolle detailfoto's. Jij hoeft alleen maar te 'zijn' en ik zorg ervoor dat jij je op je gemakt voelt zodat je volledig kunt ontspannen tijdens de shoot en jij jezelf van je mooiste kant kunt laten zien. 

Wat is inbegrepen?
 • Moodboard met inspiratiefoto's
 • Persoonlijk stylingadvies + styleguide
 • Een uitgebreide call van 30 minuten vóór de fotoshoot waarin we al je vragen en wensen doornemen
 • Shoottijd: maximaal 90 minuten
 • 2 tot 3 outfits
 • 30 bewerkte foto's in HR
 • Foto's worden geleverd in kleur & zwart-wit
 • 1 locatie in overleg (exclusief locatie- en reiskosten) 

€333,- excl. btw

Intimate Portrait Shoot

Prijs op basis van 1 persoon. Het is mogelijk om extra shoottijd bij te boeken en extra foto's te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden.

vraag intimate portrait shoot aan

package one

Maternity Shoot

€333,- excl. btw

Leg je zwangerschap vast zodat je later nog eens terug kunt kijken naar deze mooie herinnering! Dit kan alleen of samen met je partner.

Wat is inbegrepen?
 • Moodboard met inspiratiefoto's
 • Persoonlijk stylingadvies + styleguide
 • Een uitgebreide call van 30 minuten vóór de fotoshoot waarin we al je vragen en wensen doornemen.
 • Shoottijd: maximaal 90 minuten
 • 2 tot 3 outfits
 • 30 bewerkte foto's in HR
 • Foto's worden geleverd in kleur & zwart-wit
 • 1 locatie in overleg (exclusief locatie- en reiskosten) 
Prijs op basis van 2 personen. Het is mogelijk om extra shoottijd bij te boeken en extra foto's bij te bestellen. Vraag naar de mogelijkheden.

vraag maternity SHOOT aan

package two

De allerfijnste samenwerking die wij hadden kunnen wensen! Natalja begreep onze visie voor onze fotoshoot en heeft onze ideeën naar een ander niveau weten te tillen. Zij is goed voorbereid, zeer goed bereikbaar en weet mensen op een natuurlijke wijze te portretteren. Niet geforceerd, maar als de beste versie van jezelf. Lieve Natalja, je bent uiterst professioneel, stelt mensen echt op hun gemak en weet daardoor de mooiste momenten vast te leggen in onbetaalbare herinneringen. Het eindresultaat heeft al onze verwachtingen overtroffen. Hartelijk dank daarvoor! Wij raden Chapter One Studio 100% zeker aan!

"Wat zijn wij ongelooflijk blij met de waanzinnig mooie foto's!" 

natascha & kevin

Natascha & Kevin

Natalja heeft mij al vaker gefotografeerd. Zakelijk maar ook een gezinsshoot. Eindelijk was voor mij het moment daar dat ik ook durfde om mezelf wat meer ''bloot'' te geven. Ook de kwetsbare, zachte en vrouwelijke kant van mezelf te laten zien. In het begin vond ik het een klein beetje ongemakkelijk maar door de bemoedigende woorden van Natalja was het al snel een feestje. En het eindresultaat mag er zijn. Wat ben ik ongelofelijk trots op deze foto's. Dankjewel Chapter One Studio voor deze ervaring. Ik gun iedere vrouw dit cadeau om zichzelf te vieren <3

"Ik gun iedere vrouw dit cadeau om zichzelf te vieren"

Renee 

wat anderen zeggen

Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in! In dit gesprek kun jij al je vragen aan mij stellen en brainstormen we samen over de shoot die het beste bij jou past. 

Of wil je iets vragen?

kennismakingsgesprek inplannen

twijfel je nog?