Linsy is een zielsondernemer. Ze werkt vanuit haar kern en helpt zo andere vrouwen met het visueel maken van hun kern, hoe ze zijn. Ze ontwerpt brandings en energieportretten die volledig in lijn staan met de vrouwen waarvoor ze bedoeld zijn. Vóór het ontwerpingsproces tuned ze in bij de vrouw of het bedrijf waarvoor ze gaat ontwerpen. Ze neemt haar tijd om te voelen en krijgt de mooiste visualisaties door die ze vervolgens op papier zet en finetuned. Als je het mij vraagt is dit een hele bijzondere gave. Ik ken zelf niemand anders die werkt zoals Linsy dat doet.

Je kunt je wel voorstellen dat ik ontzettend vereerd was dat ik Linsy mocht ondersteunen in het visueel maken van haar business en wat zij doet. En om haar tegelijkertijd te vangen op beeld zoals ze echt is in haar kern.

De Bosjesvrouw
We hebben ruim de tijd genomen om haar branding fotoshoot voor te bereiden. Zo hadden we voorafgaand meerdere zoomcalls, waarin Linsy al haar inspiratie met me mocht delen. Uiteindelijk hebben we haar fotoshoot verdeeld in meerdere thema’s en shoots die verdeeld worden over een heel jaar. Het thema dat hier aan bod kwam was ‘De Bosjesvrouw’.

Op de dag van de shoot hebben we de hele ochtend en middag doorgebracht in een paradijs in het bos. Een verborgen parel. Toen we ‘s ochtends naar de locatie reisden, regende het en was het zonnetje nergens te bekennen. Maar op het moment dat we begonnen met shooten, was de regen verdwenen en begon het zonnetje ontzettend mooi te schijnen. Het moest zo zijn, daar waren we allebei van overtuigd.

Review van Linsy

Natalja, het is echt HEEL fijn om door jou te worden gefotografeerd! Dit was de eerste keer dat ik mezelf liet fotograferen. Je kwam naar mij toe met frisse energie en je liet me op mijn gemak voelen. Wat ik erg fijn vond is dat je had alles goed had georganiseerd (daar ben je echt goed in) daardoor kon ik los laten en aarden in het moment. Je had de hele ochtend en middag de tijd voor mij, waardoor ik niet ‘werd ingehaald door de tijd’. Ik kon me ontspannen en mezelf voelen, ik voelde me vrij om te dansen in het mos en te spelen met de wind. Als ik het even niet wist, wist jij wel een goede aanwijzing te geven! Jij gaf precies aan met je enthousiasme, wanneer je die ‘spark’ bij mij zag. En dat is WAARDEVOL! Thank you voor de prachtige sfeervolle foto’s die mijn ziel weerspiegelen.

Linsy Steijvers @symbolic.by.linsy

Ben je benieuwd naar het werk van Linsy of wil je met haar in contact komen? Dat kan via haar website of Instagram pagina.

March 1, 2023

Personal Branding Fotoshoot van Linsy Steijvers

In mijn blog lees je over personal branding fotografie, het ondernemerschap en verhalen van de vrouwen die ik mocht fotograferen. Ik neem je mee in de fotoshoots die ik doe met mijn klanten en ik geef je handige tips en inspiratie waarmee jij direct aan de slag kunt.

Alle blogs zijn verdeeld in categorieën. Feel free to discover! 

Branding en lifestyle fotograaf voor vrouwen met een bedrijf.

Hi, ik ben

Natalja

Blog Categorieën